Freudenberg

Ökad driftsäkerhet och mer upptid med Edge

Freudenberg är en familjeägd internationell koncern sedan 1849. Det finns tolv affärsområden som är verksamma inom olika marknader och branscher. Freudenberg har ungefär 40.000 medarbetare i cirka 60 länder runt om i världen. Freudenberg Household Products state-of-the-art hushållsprodukter som marknadsförs under Vileda®, O-Cedar®, Wettex®, Gala® och SWASH® varumärken.

Edge har under många år levererat spetskompetens och produkter gällande allt som har med vår telefoni att göra – Plattformen bygger på Cisco. Genom deras proaktivitet har vi uppnått en funktion med 99,988% upptid och känner oss trygga gällande driftsäkerheten. De finns alltid tillgängliga för att ge support och stöd som täcker våra behov. Edge har genom hög flexibilitet och kompetens varit en mycket passande partner för oss.

Edge har hjälpt oss med implementering av Cisco Call manager och Cisco Unity för våra kontor i Sverige – och även med support vid driftproblem. Vi har idag kört Ciscos telefonsystem i 9 år."Vi har under åren byggt upp ett synnerligen bra samarbete med Edge och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete framöver"

Björn Gunnarsson
IT Tekniker
Freudenberg Household Products AB